Groenwaarts

Groenwaarts is een coöperatie van samenwerkende installatiebedrijven in de Alblasserwaard en houdt zich bezig met energiebesparing en duurzame energie-oplossingen. Deze bedrijven zijn een samenwerking gestart om kennis uit te  wisselen en gezamenlijk in te kopen. Klanten van Groenwaarts zijn daarom verzekerd van aantrekkelijke prijzen, een vakkundig advies èn professionele montage door een gekwalificeerd bedrijf.

Een scherpe offerte, perfecte montage en tot 12 jaar garantie op zonnepanelen èn montage van de installateur in de regio. Zonne-energie komt dus steeds dichterbij en krijgt een gezicht. Want u doet zaken met een gevestigd bedrijf waar u altijd op terug kunt vallen. En mocht er toch iets gebeuren met het bedrijf waarmee u zaken doet, dan nemen de andere leden van de coöperatie Groenwaarts de garantieverplichtingen over. Dát is pas zekerheid!

Adviesgesprek

Vraagt u bij Groenwaarts een persoonlijke offerte aan, dan geeft de door u gekozen installateur u een advies over de mogelijkheden en geschiktheid van uw woning of bedrijf om zonnepanelen te plaatsen. Voordat u tot een overeenstemming komt, brengt de installateur altijd eerst een bezoek ter plaatse om het dak en de meterkast te inspecteren. Door een optimaal advies krijgt u exact de installatie die bij u past en voorkomen we verrassingen bij het installeren en plaatsen van de zonnepanelen.

Kwaliteit

Er zijn tientallen merken zonnepanelen op de markt, maar ziet u door de bomen het bos nog? De installateurs van Groenwaarts hebben voor u een selectie gemaakt uit alle aanbieders en u kunt kiezen uit budget en topklasse zonnepanelen. Beide merken zijn het beste in hun prijsklasse. Maar ook het advies en de installatie van de zonnepanelen moet van topkwaliteit zijn. Groenwaarts zorgt voor een advies op maat en optimale plaatsing van de zonnepanelen op uw dak waar het hoogste rendement te behalen valt. Dan is uw energieopbrengst het hoogst en uw rendement optimaal. Bij Groenwaarts bent u in goede handen.

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen