Ik investeer slim (informatie)

In deze financieel uitdagende tijd is het goed na te gaan op welke manieren de vaste lasten kunnen worden verlaagd. Energiebesparende maatregelen zijn hier een voorbeeld van. Energie besparen is op veel manieren te realiseren. Het belangrijkste is om uw energieverbruik in de gaten te houden. Uiteraard zijn er zaken die makkelijk en snel te regelen zijn zoals het consequent lager zetten van de verwarming, spaarlampen indraaien, een waterbesparende douchekop monteren, tochtstrips plaatsen, radiatorfolie aanbrengen, apparaten na gebruik uitzetten, opladers na het opladen uit het stopcontact halen en wassen op een lage temperatuur.

Slim besparen

Echt slim besparen op energie zit in het goed isoleren van uw woning. Dat is een eenmalige investering, maar het kan structureel de energiekosten verlagen en maakt het aangenamer in huis. Staat er een onzuinige cv- of combiketel in huis, of een elektrische boiler? Overweeg die dan te vervangen door een hoogrendement combiketel op gas. En heeft u weleens gedacht aan zonnepanelen? Deze zijn tegenwoordig heel betaalbaar. Bent u nieuwsgierig naar besparingsmogelijkheden? Verken snel en makkelijk uw mogelijkheden met behulp van VerbeterUwHuis.nl. Voor een uitgebreid advies neemt u contact op met een maatwerkadviseur.

Weinig moeite, groot effect

Veel maatregelen zijn heel makkelijk uit te voeren en hebben meteen een groot effect. Met de aantrekkelijke Energiebespaarlening kunt u de maatregelen financieren. Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
Kijk op onderstaande website voor de complete informatie:http://www.ikinvesteerslim.nl/

Deel dit bericht met vrienden, familie en kennissen