Groenwaarts partner gemeenten groepsaankoop zonnepanelen

Regio – Op weg naar een duurzamere leefomgeving nemen de gemeenten in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden weer het voortouw om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren. Voor het derde jaar op rij wordt door deze gemeenten een groepsaankoop van zonnepanelen geïnitieerd. Dit om het voor de inwoners financieel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De wethouders duurzaamheid van de gemeenten Molenwaard, Zederik, Leerdam en Giessenlanden(nog onder voorbehoud) hebben dit jaar de keuze laten vallen op Groenwaarts als partner van deze groepsaankoop.

Groenwaarts is een coöperatie van een vijftal installatiebedrijven in de regio.

Deze bedrijven hebben drie jaar geleden de handen ineen geslagen om samen te werken op het gebied van duurzame energie. Doordat de leden alle kennis en kunde met elkaar delen zijn zij een belangrijke partner op het gebied van duurzame energie-oplossingen voor alle mogelijke zakelijke en particuliere klanten. ‘Verder kenmerken de Groenwaarts-leden zich door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service. Dat maakt het aantrekkelijk om juist met Groenwaarts in zee te gaan bij de komende groepsaankoop zonnepanelen. Klanten profiteren van de zekerheid van degelijke bedrijven uit de eigen regio’, stelt de coöperatie in een persbericht.

Samen met de betrokken gemeenten verstuurt Groenwaarts de komende weken een informatiebrief naar alle inwoners en kan er schriftelijk of via de website van Groenwaarts worden ingeschreven op de groepsaankoop. Hiermee maken belangstellenden kenbaar dat ze interesse hebben. Dit is nog geen opdrachtbevestiging.

Vervolgens worden er binnenkort info-avonden georganiseerd in respectievelijk Molenwaard, Giessenlanden (nog onder voorbehoud), Zederik en Leerdam. Daar krijgen de belangstellenden een presentatie van de mogelijkheden die Groenwaarts te bieden heeft en kunnen vragen gesteld worden.

Geïnteresseerden kunnen alvast kijken op www.groenwaarts.nl. Inschrijven of aanmelden voor de informatieavonden is hier ook al mogelijk. Op deze site is tevens alle informatie over onder meer deze groepsaankoop, de mogelijkheden van zonne-energie, de aangesloten partners te vinden.

Deel dit bericht met vrienden, familie en kennissen