Voordelen groepsaankoop

Groepsaankopen van energiebesparende maatregelen zijn erg populair. Het levert de bewoners een prijsvoordeel op en de leverancier kan efficiënt werken. Er zijn allerlei verschillende groepsaankopen. Hele grote zoals de Vereniging Eigen Huis organiseert, maar ze zijn er ook op straatniveau. De Groepsaankoop ‘Zonnepanelen voor Vianen’ zit daar tussenin. Het is een lokale groepsaankoop met enige omvang. Wij vinden het belangrijk om het lokale bedrijfsleven in de actie te betrekken, maar toch ook schaalvoordeel te behalen. Schaal & Lokaal zijn de kernwoorden van deze actie. Het resultaat is een eerlijke prijs voor de lokale leverancier en een persoonlijk aanbod van hoge kwaliteit.

Scherpe prijs

Door het collectief aankopen van de zonnepanelen kan de leverancier een scherpe prijs aanbieden. De leverancier kan de huis-opnames en ook de uitvoering van het werk strak inplannen. Dat scheelt reistijd en reiskosten. Daarnaast kan het materiaal met schaalvoordeel worden ingekocht.

Maatwerk

De leverancier komt na uw inschrijving bij u thuis langs voor een opname. De leverancier brengt een advies uit hoeveel panelen er op uw dak passen. De prijzen in dit informatiepakket zijn van de standaardpakketten. Wilt u 10 panelen op het dak, dan kan dat natuurlijk. De pakketprijzen zijn een richtlijn. Om misverstanden te voorkomen ontvangt u altijd een offerte op maat. Zo profiteert u van groepsvoordeel, maar krijgt u wel maatwerk geleverd.

Hoge kwaliteit

Er is veel werk gestoken in de selectie van de leverancier en het materiaal. Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk de lokale economie steunen. Vandaar dat we gekozen hebben voor Groenwaarts. In veel grote inkoopacties wordt alleen maar naar de laagste prijs gekeken, wat helaas vaak tot kwalitatief slechte installaties leidt. De installateurs die gezamenlijk Groenwaarts vormen, hebben veel ervaring, werken lokaal en maken gebruik van degelijke spullen.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen