Proces

1. Inschrijving

Bewoners uit Vianen kunnen zich via het inschrijvingsformulier die bij de brief zit, op de voorlichtingsavond, telefonisch en ook online aanmelden. Via de website: duurzaam-vianen.nl/initiatieven

Bewoners kunnen zich tot maandag 1 mei inschrijven.

2. Inplannen huisopname

Om een offerte op maat te maken komt de leverancier bij u thuis langs om het dak te bekijken. Om daarvoor een afspraak te maken zal er contact met u worden opgenomen via de mail of telefoon. De opname duurt ongeveer een uur.

3. Huisopname

De leverancier komt bij u thuis langs om uw dak te inspecteren. Daarbij wordt van alles bekeken en besproken, zoals aantal panelen, geschiktheid dak, locatie omvormer, kabeltraject en natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren. Mochten u speciale wensen hebben dan wordt dat tijdens de opname besproken.

4. Uw persoonlijke offerte

De leverancier brengt altijd een offerte op maat uit. Het is een persoonlijke offerte, u kunt dus zelf kiezen hoeveel zonnepanelen u wilt. De offertes volgen de pakketprijzen die in dit informatiepakket zijn opgenomen.

5. Beslissen

U kunt tot uiterlijk 1 juni de offerte accepteren om mee te doen met de voordelige groepsaankoop.

6. Inplannen uitvoering

U plant samen met de leverancier een dag dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Het streven is om alle installaties binnen 2 maanden na het ondertekenen van de offerte af te ronden. De leverancier is meestal een dag bij u bezig met de installatie van het systeem.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen