Leverancier

Groenwaarts

  • Groenwaarts levert hoogwaardige elektrotechnische installaties. In deze groepsaankoop ligt de focus op een hoogwaardig aanbod tegen scherpe prijs. Dat betekent dat er niet tegen bodem en stuntprijzen wordt gewerkt, waarin veiligheid en een goede installatie in het gedrang komen.
  • Groenwaarts levert maatwerk. Ook in deze groepsaankoop blijven we maatwerk leveren. Dat betekent dat ook de lastige klussen mee kunnen in de groepsaankoop. Er wordt altijd naar de best passende oplossing gekeken voor iemands situatie. Tevens houdt Groenwaarts rekening met alle wensen. Dat kan tot een meerprijs leiden op de pakketprijzen, maar dat gaat altijd in goed overleg met de klant.
  • Groenwaarts heeft een brede ervaring als het gaat om energiebesparing en duurzame opwekking van energie. Ze kunnen u dus op een breder vakgebied adviseren.

Zonnepanelen van Groenwaarts

Groenwaarts werkt met zonnepanelen van het merk AEG. Dit is een degelijk Duits merk dat bekendheid heeft onder consumenten. Het voldoet bovendien aan alle Europese keurmerken. De zonnepanelen geleverd door Groenwaarts gaan 25 jaar of langer mee. Voor zo’n lange periode is het belangrijk dat er kwalitatief goede materialen op het dak liggen en dat alles degelijk geïnstalleerd wordt. Groenwaarts werkt daarom alleen met A-kwaliteit materialen.

Omvormers

Groenwaarts heeft op basis van haar ervaringen gekozen voor Zeversolar. Omdat Zeversolar een dochteronderneming is van SMA, is het in staat kwalitatief hoogwaardige omvormers te maken en deze tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Opbrengst

De opbrengst van uw zonnepanelen zijn niet alleen afhankelijk van de panelen op zichzelf. Ook van de omvormer die de gewonnen energie van de zonnepanelen omzet naar wisselstroom. De omvormers van Zeversolar worden uitgebreid getest, en hebben een hoge kwaliteit ten opzichte van hun concurrenten. De efficiëntie van de omvormer ligt rond de 96,5% onder de Nederlandse weersomstandigheden. Dit zorgt voor een hoog rendement van uw installatie. De opbrengst van de installatie kan afgelezen worden vanaf het ingebouwde display van de omvormers maar ook vanaf de webinterface van de omvormers. Zodat u een duidelijk overzicht voorgeschoteld krijgt om te achterhalen wat uw opbrengst is.

Betrouwbaarheid

Zeversolar heeft een grootschalig service en ontwikkelingskantoor in Duitsland. Deze Duitse degelijkheid waarborgt de kwaliteit van de omvormers. En niet alleen de technische componenten beschikken over de Duitse degelijkheid van de omvormers, maar ook de behuizingen en aansluitingen van de omvormer.

Montagesysteem

Wij gebruiken het Duitse Montagemateriaal van Lorenz en Schletter, we hebben hiervoor gekozen omdat ze gebruik maken van de nieuwe zogenaamde panlat en bout-moer verbindingen.

Voordelen montage met nieuwe panlat:

  • Betrouwbare onderconstructie met nieuw hout.
  • Extra versteviging van de dakconstructie.
  • Minder druk op onderliggende pan en minder kans op panbreuk, vooral bij vorst.
  • Dakhaken zijn over de hele breedte te plaatsen. Ieder dakhaak kan op de ideale positie worden geplaatst.
  • Kleine torsiecapaciteit van extra panlat bij inwerkende windkracht, zorgt voor krachtbreking en krachtverdeling over de gehele constructie.

Eenvoudige uitvlakking van de profielen mogelijk, voor een strak resultaat op een oneffen dak.

Deel deze pagina met vrienden, familie en kennissen